szükség szerint víz ( én kb. 1,5 - 2 dl-t használtam)
Tetejére:
ízlés szerint vega majonéz
ízlés szerint növényi sajt
1 csipet szerecsendió
Utasítások
Elkészítés:
Fél tálca sonkát felcsíkozunk, majd 1 - 2 evőkanál szőlőmagolajon serpenyőben elkezdjük pirítani.
Közben a csemege uborkát feldaraboljuk hozzáadjuk és tovább pirítjuk.
Jöhet a vörörshagyma granulátum, fokhagyma granulátum, só, bors. Kb. 1 dl vízzel felöntjük, hogy épp ellepje. 1 - 2 percig pároljuk, majd megint 1 dl vízzel pótoljuk. Belekavarjuk a vega krémet. Picit rotyog és már kész is 😋.
A tészta tetejére halmozzuk, majd ízlés szerint vega majonézt csorgatunk rá.
Növényi sajttal és frissen reszelt szerecsendióval tálaljuk.