Opciók nyomtatása

Carbonara Fusilli (Csemege uborkával)

Gyorsan elkészül és isteni finom :) .
Leírás
Gyorsan elkészül és isteni finom :) .
Hozzávalók
    Hozzávalók:
  • ízlés szerint főtt kölestészta ( Fusilli)
  • 1,5 - 2 evőkanál szőlőmagolaj
  • 0,5 tálca mentes csirkemell sonka
  • 3 db kisebb csemege uborka
  • ízlés szerint szárított vöröshagyma
  • ízlés szerint szárított fokhagyma granulátum
  • ízlés szerint só
  • 1 csipet bors
  • 1 tbsp vega krém
  • szükség szerint víz ( én kb. 1,5 - 2 dl-t használtam)
  • Tetejére:
  • ízlés szerint vega majonéz
  • ízlés szerint növényi sajt
  • 1 csipet szerecsendió
Utasítások
    Elkészítés:
  1. Fél tálca sonkát felcsíkozunk, majd 1 - 2 evőkanál szőlőmagolajon serpenyőben elkezdjük pirítani. Közben a csemege uborkát feldaraboljuk hozzáadjuk és tovább pirítjuk.
  2. Jöhet a vörörshagyma granulátum, fokhagyma granulátum, só, bors. Kb. 1 dl vízzel felöntjük, hogy épp ellepje. 1 - 2 percig pároljuk, majd megint 1 dl vízzel pótoljuk. Belekavarjuk a vega krémet. Picit rotyog és már kész is 😋.
  3. A tészta tetejére halmozzuk, majd ízlés szerint vega majonézt csorgatunk rá. Növényi sajttal és frissen reszelt szerecsendióval tálaljuk.
  4. Jó étvágyat hozzá! 😋🙂