Opciók nyomtatása
Címsor
Recipe Content
Info
Leírás
Képek
Hozzávalók
Utasítások
Étkezés
Megjegyzések
Megosztás közösségi oldalon
Szerző bemutatkozás
Megköszönő megjegyzés
Nyomtatás
Egyszerű Citromos Mártás (Halpácléből)
A megmaradt halpáclevet ne dobjuk ki, egyszerű citromos mártást tudunk készíteni belőle, mely kíváló sült halak mellé.
Leírás
A megmaradt halpáclevet ne dobjuk ki, egyszerű citromos mártást tudunk készíteni belőle, mely kíváló sült halak mellé.
Hozzávalók
Hozzávalók:
megmaradt citromos-fűszeres halpáclé
1-2 evőkanál barnarizsliszt
szükség szerint víz
Utasítások
Elkészítés:
Felhevített serpenyőbe öntjük a megmaradt halpáclevet, ami szinte azonnal elkezd pezsegni a citromlétől.
Hozzáadjuk a barnarizslisztet, gyorsan összekavarjuk.
Felöntjük egy kevés vízzel, folytonos keverés mellett, apránként adjuk hozzá a többit a megfelelő állag eléréséig.
Jó étvágyat! :)
Olvasd online
https://mentes-receptek.hu/recipe/egyszeru-citromos-martas-halpaclebol/