Opciók nyomtatása

Egyszerű Citromos Mártás (Halpácléből)

A megmaradt halpáclevet ne dobjuk ki, egyszerű citromos mártást tudunk készíteni belőle, mely kíváló sült halak mellé.
Leírás
A megmaradt halpáclevet ne dobjuk ki, egyszerű citromos mártást tudunk készíteni belőle, mely kíváló sült halak mellé.
Hozzávalók
    Hozzávalók:
  • megmaradt citromos-fűszeres halpáclé
  • 1-2 evőkanál barnarizsliszt
  • szükség szerint víz
Utasítások
    Elkészítés:
  1. Felhevített serpenyőbe öntjük a megmaradt halpáclevet, ami szinte azonnal elkezd pezsegni a citromlétől.
  2. Hozzáadjuk a barnarizslisztet, gyorsan összekavarjuk.
  3. Felöntjük egy kevés vízzel, folytonos keverés mellett, apránként adjuk hozzá a többit a megfelelő állag eléréséig.
  4. Jó étvágyat! :)