Először felfuttatjuk az élesztőt: a mandulatejet langyosra melegítjük, beleszórjuk az instant élesztőt, gyorsan összekavarjuk, majd tetejére szórjuk a nádcukrot, barnarizslisztet és lefedjük 10 perce.
Addig egy tálban összekeverjük a száraz hozzávalókat, majd hozzáadjuk a nedves hozzávalókat (vaj, kókusztejföl, stb..), legvégül a felfuttatott élesztőt.
Az egészet összedolgozzuk, akkor jó, mikor már elválik az edény falától. Szükség esetén hintsünk hozzá barnarizslisztet.
Lisztezett nyújtólapon kb. 1,5-2 cm-resre nyújtjuk.
Tetejét bekockázzuk, majd lisztbe mártott pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk.
Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, közte kis helyet hagyva.
Fél kávéscsésze ketchupot fél kávéscsésze vízzel hígítunk és jól elkeverjük. Tetejét megkenjük evvel a keverékkel és megszórjuk reszelt növényi sajttal.
Előmelegített sütőben 185 fokon szép pirosra sütjük, kb. 30 perc alatt.