Gluténmentesen is finom :) .
Egy tálba tesszük az összes hozzávalót, lesózzuk, összedolgozzuk és állni hagyjuk míg levet ereszt (kb. 20 perc). Majd jól kinyomkodjuk, ízesítjük és félre tesszük.
Langyos vízbe mártsuk a rizslapokat egyesével kb.20-30 másodpercre, majd terítsük egy szilikonlapra, sütőpapírra vagy nedves konyharuhára. A tölteléket osszuk 8 fele, majd arányosan helyezzünk belőle a közepére.
A két szélét hajtsuk be és szorosan tekerjük fel.
Magasfalú serpenyőben (pl. wok) melegítsünk olajat. Bő forró olajban süssük a tekercseket aranybarnára. Papírtörlővel bélelt tányérra szedjük ki, hogy lecsepegtessük róluk a felesleges olajat.
Tálaljuk ízlés szerinti salátaágyon. Nálam a madársalátára esett a választás :) .