Vaníliás-Gyümölcsös Desszert

pinit
Oszd meg másokkal is:

Könnyed gyümölcsös finomság 🙂 .

Oszd meg másokkal is:

Leírás

Könnyed gyümölcsös finomság :) .

Hozzávalók

Hozzávalók pudinghoz:

Édesmorzsához:

Egyéb hozzávaló:

Tetejére:

Utasítások

Elkészítés:

  1. A pudingot megfőzzük tejforralóba.
  2. Édesmorzsához felforrósítjuk a serpenyőt, vajat felolvasztjuk mehet bele a zabpehely és jól összekavarjuk. Pár percet pirítjuk, majd ráhintjük a nádcukrot összekavarjuk vigyázva, hogy ne égjen oda. Picit pirítjuk, majd szétterítve kihűtjük és rászórjuk a fahéjat.
  3. Ezt fogjuk rétegezni pohárba vagy kehelybe. Alulra szórjuk az édesmorzsát, jöhet rá a vaníliapuding, ízlés szerint fagyasztott gyümölcs (a forró puding miatt szépen kiolvad majd). Ismét morzsa, puding, gyümölcs, addig halmozzuk míg van alapanyagunk legutolsó a gyümölcs lesz a tetején.
  4. Így hagyjuk kihűlni, majd fogyasztásig hűtőben tároljuk. Tetejét ízlés szerint díszíthetjük mentes tejszínhabbal is, de nélküle is nagyon finom. Jó étvágyat hozzá! :)
Kategória
Receptkártya készítője WP Delicious