A hagyományos Tejfölös Gombapaprikás újragondolva 🙂 .
0
Add to Favorites
Gombapaprikás
Leírás
A hagyományos Tejfölös Gombapaprikás újragondolva :) .Hozzávalók
Hozzávalók:
Utasítások
Elkészítés:
-
A gombákat meghámozzuk, megmossuk, tetszőlegesre daraboljuk.
-
A szárított vöröshagymát és fokhagymát pici vízbe áztatjuk, hogy jól megszívják magukat.
-
Serpenyőben olajon picit lepirítjuk a hagymákat, mehet rá a gomba, ízesítjük, összekavarjuk és tovább pirítjuk pár percig.
-
Fedő alatt pároljuk, míg a gomba kb. félpuha lesz.
-
Hozzáadjuk a fűszerpaprikát, felöntjük vízzel és utána fedő nélkül pároljuk tovább, míg teljesen megpuhul.
-
Megszórjuk barnarizsliszttel és addig kavargatjuk, míg könnyed, krémes állagúra besűrűsödik.
-
Szükség szerint pótoljuk vízzel a megfelelő állag eléréséig.
-
Ízlés szerinti körettel tálaljuk, nálam tejfölös galuska volt :) .
-
Jó étvágyat! :)