Gombapaprikás

pinit
Oszd meg másokkal is:

A hagyományos Tejfölös Gombapaprikás újragondolva 🙂 .

Oszd meg másokkal is:

Leírás

A hagyományos Tejfölös Gombapaprikás újragondolva :) .

Hozzávalók

Hozzávalók:

Utasítások

Elkészítés:

  1. A gombákat meghámozzuk, megmossuk, tetszőlegesre daraboljuk.
  2. A szárított vöröshagymát és fokhagymát pici vízbe áztatjuk, hogy jól megszívják magukat.
  3. Serpenyőben olajon picit lepirítjuk a hagymákat, mehet rá a gomba, ízesítjük, összekavarjuk és tovább pirítjuk pár percig.
  4. Fedő alatt pároljuk, míg a gomba kb. félpuha lesz.
  5. Hozzáadjuk a fűszerpaprikát, felöntjük vízzel és utána fedő nélkül pároljuk tovább, míg teljesen megpuhul.
  6. Megszórjuk barnarizsliszttel és addig kavargatjuk, míg könnyed, krémes állagúra besűrűsödik.
  7. Szükség szerint pótoljuk vízzel a megfelelő állag eléréséig.
  8. Ízlés szerinti körettel tálaljuk, nálam tejfölös galuska volt :) .
  9. Jó étvágyat! :)
Kategória
Receptkártya készítője WP Delicious