Karfiolleves

pinit
Oszd meg másokkal is:
Oszd meg másokkal is:

Hozzávalók

Hozzávalók:

Utasítások

Elkészítés:

  1. A zöldségeket megpucoljuk, megmossuk, a karfiolt rózsáira szedjük, a sárgarépát felszeleteljük.
  2. A szárított voröshagymát pici vízbe áztatjuk, hogy jól megszívja magát.
  3. Szőlőmagolajon picit pirítjuk a hagymát, majd hozzáadjuk a szeletelt sárgarépát, amivel tovább pirítjuk.
  4. Félrehúzzuk a tűzről és hozzáadjuk a pirospaprikát, összekavarjuk, hozzáadjuk a barnarizslisztet, összekavarjuk.
  5. Beletesszük a karfiolt és felengedjük vízzel.
  6. Ízesítjük, hozzáadjuk a petrezselyemzöldet.
  7. Magas lángon felforraljuk, majd közepesen főzzük tovább, míg a zöldségek megpuhulnak.
  8. Jó étvágyat! :)
Kategória
Receptkártya készítője WP Delicious