Egyszerű és ízletes.
pinit
Oszd meg másokkal is:

Leírás

Gyomorkímélőbb verzió, hagymamentesen, tejfehérje érzékenyeknek.

Hozzávalók

Elkészítés:

  1. A zöldségeket alaposan megmossuk, az uborkát meghámozzuk és felkockázzuk. A paradicsomot és a fetát szintén kockákra vágjuk, az olívabogyókat pedig félbevágjuk.

  1. Egy nagy tálban minden hozzávalót összekeverünk. Meglocsoljuk olívaolajjal, ízlés szerint ízesítjük.

    Lefedve, rövid időre hűtőbe tesszük, hogy összeérjenek az ízek.

  1. Húsmentes fasírttal tálaltam, melynek a receptjét itt éred el: 

    Jó étvágyat hozzá! :)

Receptkártya készítője WP Delicious
mentes-receptek.hu

Szóljon hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük