Carbonara Fusilli (Csemege uborkával)

pinit
Oszd meg másokkal is:

Gyorsan elkészül és isteni finom 🙂 .

Oszd meg másokkal is:

Leírás

Gyorsan elkészül és isteni finom :) .

Hozzávalók

Hozzávalók:

Tetejére:

Utasítások

Elkészítés:

  1. Fél tálca sonkát felcsíkozunk, majd 1 - 2 evőkanál szőlőmagolajon serpenyőben elkezdjük pirítani. Közben a csemege uborkát feldaraboljuk hozzáadjuk és tovább pirítjuk.
  2. Jöhet a vörörshagyma granulátum, fokhagyma granulátum, só, bors. Kb. 1 dl vízzel felöntjük, hogy épp ellepje. 1 - 2 percig pároljuk, majd megint 1 dl vízzel pótoljuk. Belekavarjuk a vega krémet. Picit rotyog és már kész is 😋.
  3. A tészta tetejére halmozzuk, majd ízlés szerint vega majonézt csorgatunk rá. Növényi sajttal és frissen reszelt szerecsendióval tálaljuk.
  4. Jó étvágyat hozzá! 😋🙂
Kategória
Receptkártya készítője WP Delicious