Citromos Hekkfilé (Sütőben sütve)

pinit
Oszd meg másokkal is:

Egészséges és finom fogás szőlőmagolajjal, mely többszörösen telítetlen zsírsavakból áll, ezért kiváló magas koleszterinszint esetén is.

Oszd meg másokkal is:

Leírás

Egészséges és finom fogás szőlőmagolajjal, mely többszörösen telítetlen zsírsavakból áll, ezért kiváló magas koleszterinszint esetén is.

Hozzávalók

Hozzávalók:

Tetejére:

Utasítások

Elkészítés:

  1. Miután a hekkfilék felengedtek, átmossuk hideg vízzel. Finoman kinyomkodjuk a felesleges viztől, és tálcára terítjük.
  2. Mindkét oldalát bedörzsöljük alaposan fűszerkeverékkel, majd meglocsoljuk citromlével és pár percig állni hagyjuk. Minél tovább tudjuk pihentetni a páclében, annál jobban összeérnek az ízek.
  3. Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük a szeleteket, majd ráöntjük a megmaradt páclevet.
  4. 200 fokon előmelegített sütőben, kb. 25-30 perc alatt megsütjük.
  5. Ha kész tányérra szedjük és meglocsoljuk citromlével, majd szőlőmagolajjal és tálalásig lefedjük alufóliával.
  6. Jó étvágyat 🙂 .
Kategória
Receptkártya készítője WP Delicious