Egyszerű Citromos Mártás (Halpácléből)

pinit
Oszd meg másokkal is:

A megmaradt halpáclevet ne dobjuk ki, egyszerű citromos mártást tudunk készíteni belőle, mely kíváló sült halak mellé.

Oszd meg másokkal is:

Leírás

A megmaradt halpáclevet ne dobjuk ki, egyszerű citromos mártást tudunk készíteni belőle, mely kíváló sült halak mellé.

Hozzávalók

Hozzávalók:

Utasítások

Elkészítés:

  1. Felhevített serpenyőbe öntjük a megmaradt halpáclevet, ami szinte azonnal elkezd pezsegni a citromlétől.
  2. Hozzáadjuk a barnarizslisztet, gyorsan összekavarjuk.
  3. Felöntjük egy kevés vízzel, folytonos keverés mellett, apránként adjuk hozzá a többit a megfelelő állag eléréséig.
  4. Jó étvágyat! :)
Kategória
Receptkártya készítője WP Delicious