Grízes Metélt (Rizsdarából)

pinit
Oszd meg másokkal is:
Oszd meg másokkal is:

Hozzávalók

Hozzávalók:

Utasítások

Elkészítés:

  1. Magasfalú serpenyőben szőlőmagolajat hevítünk, majd mehet rá a rizsdara.
  2. Kavargatva, egységes világosbarna színűre pirítjuk.
  3. Hozzáöntjük a vizet, de vigyázzunk, mert a felcsapódó forró gőz, égési sérülést okozhat!
  4. Gyorsan összekavarjuk, majd tűzről levéve, fedő alatt hagyjuk állni kb. 20 percig. Az idő letelte után, fakanállal összedolgozzuk.
  5. A főtt tésztával összekavarjuk vagy csak ráhalmozzuk a tetejére.
  6. Ízlés szerint tálaljuk :) . Jó étvágyat! :)
Kategória
Receptkártya készítője WP Delicious