0
Add to Favorites
Karfiolleves
Hozzávalók
Hozzávalók:
Utasítások
Elkészítés:
-
A zöldségeket megpucoljuk, megmossuk, a karfiolt rózsáira szedjük, a sárgarépát felszeleteljük.
-
A szárított voröshagymát pici vízbe áztatjuk, hogy jól megszívja magát.
-
Szőlőmagolajon picit pirítjuk a hagymát, majd hozzáadjuk a szeletelt sárgarépát, amivel tovább pirítjuk.
-
Félrehúzzuk a tűzről és hozzáadjuk a pirospaprikát, összekavarjuk, hozzáadjuk a barnarizslisztet, összekavarjuk.
-
Beletesszük a karfiolt és felengedjük vízzel.
-
Ízesítjük, hozzáadjuk a petrezselyemzöldet.
-
Magas lángon felforraljuk, majd közepesen főzzük tovább, míg a zöldségek megpuhulnak.
-
Jó étvágyat! :)