Rizskrém/Rizstejföl

pinit
Oszd meg másokkal is:

Használhatjuk tejföl helyettesítésére, házi pástétomokhoz, mascarpone helyettesítésére (ha keményebbre hadjuk).

Oszd meg másokkal is:

Leírás

Használhatjuk tejföl helyettesítésére, házi pástétomokhoz, mascarpone helyettesítésére (ha keményebbre hadjuk).

Hozzávalók

Hozzávalók:

Utasítások

Elkészítés:

  1. A rizst főzzük nagyon puhára. Ha kész, fedő alatt állni hagyjuk 20 percig.
  2. Hűtsük langyosra, majd adjuk hozzá a többi hozzávalót, ízesítsük, keverjük össze és mehet az aprítógépbe (nekem nem fér bele egyszerre). Turmixban is jól működik. Minél több vizet adunk hozzá, annál folyékonyabb lesz.
  3. Aprítsuk jó krémes állagúra és kedvünk szerint ízesíthetjük sósra vagy édesre. Ha tejfölnek szeretnénk, adjunk hozzá sót és citromlevet.
  4. Jó étvágyat! 🙂
Receptkártya készítője WP Delicious