Édesburgonyás Répafasírt

pinit
Oszd meg másokkal is:
Oszd meg másokkal is:

Hozzávalók

Hozzávalók:

Utasítások

Elkészítés:

  1. A zöldségeket meghámozzuk, megmossuk, majd nagylyukú reszelőn lereszeljük.
  2. Egy tálba tesszük az összes hozzávalót és jól összedolgozzuk addig, míg formázható állagot nem kapunk .
  3. Sütőpapírral bélelt tepsit kikenjük olivaolajjal, majd a masszából fasírtokat formázunk és beletesszük.
  4. Előmelegített sütőben 175 fokon 15 percig sütjük, majd hőlégkeveréssel együtt még kb. 15 percig. Fontos a hőlégkeverés, mert ha kihagyjuk ezt a lépést nagyon puha marad!
  5. Jó étvágyat! :)
Kategória
Receptkártya készítője WP Delicious